Nacházíte se v kategorii: Móda a Styl

Příprava na ples-Část 1. Vzrušující barva

Vzhledem k plesové sezoně, která je momentálně v plném proudu jsem se rozhodla zaměřit se na postupnou úpravu zevnějšku. V několika krocích bych vás chtěla seznámit s pár radami jak být tou nej. Každá dívka či žena, chce být na takovém plese zajímavou, jedinečnou, originální a hlavně při tom být svá. Sebevědomí je za takové situace nezbytné, ale ne každý jej vlastní.

Podle mého šaty tvoří člověka a člověk si díky němu utváří image. Můžu i s jistotou říci, že šaty tvoří sebevědomí. Zkuste si vyzkoušet něco pěkného, když víte, že vám to sluší, proč se neusmát a říct jsi, jsem kus. Pochvalte se, nikdo jiný to za vás neudělá.

I já se chystám v letošním roce na pár maturitních plesů a snad i jeden policejní. A tak jsem se rozhodla, vypadat dobře. Začala jsem chodit 5 týdnů před 1. plesem do solária. Pokud i vy se chystáte na návštěvu solária, před 1. návštěvou doporučuji:

-Optat se kamarádek na jejich zkušenosti

-Vyhledat si na internetu pár článků s radami

-Pořídit si krém speciálně vyrobený do solária

Při vstupu do solária řekněte personálu, že jste ještě nikdy nebyla v soláriu a chtěla byste je poprosit o radu. Personál by vám měl vše ukázat a proškolit v používání solária. Na vaše otázky by měl být ochoten odpověď a vše patřičně ukázat, pokud ne, tak utíkejte, co můžete a do solária se nevracejte. Nebojte se zeptat, kdy bylo v soláriu naposledy měněno potrubí a klidně využijte i toho, že personál solárium před vámi vyčistí. Ovšem z mé zkušenosti můžu říct, že solárium čistí hned po vašem odchodu. Při každé návštěvě používejte speciální brejličky na oči, pouhé zavření očí nestačí. Kůže na očních víčkách je tenká a díky malé vrstvě dochází k poškozování očí.

Při první návštěvě doporučuji 5 minut, je to optimální začátek, nebudete opálení hned vidět, ale aspoň si nespálíte zadek, či jinou část těla a budete připravená na další návštěvu solária. Optimální zvyšování času je o 1 až 2 minuty, nikdy raději nezkoušejte větší skok v časovém intervalu opalování. Kůže je dosti citlivá a místo zkrášlení si můžete odnést i něco jiného. Po návštěvě solária se minimálně hodinu nesprchujte, může dojít k porušení procesu. Mezi jednotlivými návštěvami solária by měl být rozdíl zhruba 24 hodin, ale raději si dejte 2 dny. Asi po 6 návštěvách solária by mělo být opálení vidět.

Můj tip:

Pokud chcete zaujmout tu mužskou část populace, z vlastní zkušenosti a drobného průzkumu můžu říci, že opálená tanga jsou pro mužskou část populace velmi vzrušující. Stačí proužek neopálené kůže a s muži to dělá divy. Proto nebojte se solária a odhalování vlastní kůže…

Máte i vy vlastní zkušenost se soláriem? Napište nám ji.

Podívejte se na některé mnou zvolené stránky, kde radí jak na solárium:

http://www.solaria-ultrasun.cz/

http://www.penize.cz/15874-jdeme-poprve-do-solaria

http://www.novyvek.cz/index.php?sekce=maminka&pg=clanek&id=74


 

Napsal uživatel: Dangell

Jak se ti líbil tento článek?

Hodnotit článek mohou pouze přihlášení uživatelé.
Hodnotilo 1 uživatelů, průměrné hodnocení: 4
přidat nový příspěvek

Diskuze k článku

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.