Nacházíte se v kategorii: Móda a Styl
dásmké rifle Replay

Oblečení Replay konečně za přijatelné ceny

Taky vás zamrzelo při návštěvě Replay shopu, jak moc je u nás tohle kvalitní oblečení drahé? Já se přiznám, že se mi kolikrát málem hrnuly slzy do očí. Je to velmi kvalitní oblečení a kolikrát na mě padlo mnohem lépe než kterékoliv jiné. Proto jsem zaplesala, když mi kamarádka řekla, že tohle skvělý oblečení mohu nakoupit na internetu za mnohem přijatelnější ceny.

 

Příznačné pro většinu známých značek je vysoká cena a neodpovídající kvalita. Jinými slovy se můžete pochlubit, že máte oblečení či doplňky značky, po jejímž vyslovení obvykle všem ostatním spadne čelist, ale vaše chlouba se za pár měsíců rozpadne nebo někde rozpáře, ošoupe apod. To jsem prostě nenáviděla. Přitom by to mělo být naopak. Když je to tak drahé, mělo by to vydržet mnohem více. Vtip je v tom, že většina značek ve světě je sice proslulých, ale ve skutečnosti velmi levných. Právě proto, že je to masově oblíbená a taky masově vyráběná značka, všichni ji chtějí, a tak je možné držet nízké ceny. Takže to, co se u nás tváří jako luxusní zboží je ve světě vlastně vcelku levné a běžné oblečení.

 

Oproti tomu oblečení a doplňky Replay jsou velmi kvalitní. Koupila jsem si rifle téhle značky a oproti jiným vydržely mnohem déle a to ráda nosím věci, které se mi líbí, každý den. S čistým svědomím vám je mohu doporučit. Jiná věc ovšem byla cena, tehdy jsem za ně dala přes tři tisíce. To bylo ještě předtím, než jsem si posteskla kamarádce, že bych ráda takových kalhot víc, ale nemám na to, abych si pořizovala kalhoty za trojku. Na internetu je ovšem možné koupit oblečení Replay levněji. Teda na cenách je znát, že se jedná o originální oblečení, ovšem už si ho můžu dovolit koupit pár kousků najednou. Dokonce jsem objevila i šály téhle značky, ty se mi taky líbí. Snad nakoupíte stejně dobře jako já.

Napsal uživatel: admin

Jak se ti líbil tento článek?

Hodnotit článek mohou pouze přihlášení uživatelé.
Hodnotilo 0 uživatelů, průměrné hodnocení: nehodnoceno.
přidat nový příspěvek

Diskuze k článku

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.