Nacházíte se v kategorii: Další zajímavé články

Pořiďte si vířivku od Alexe Spa i vy!

Popularita vířivek stále stoupá, udělejte si radost.

Společnost Alex Spa se již dlouhou dobou zabývá prodejem vířivek, bazénů a finských saun. Vířivky od firmy Alex Spa si již oblíbilo spoustu nadšenců vodních radovánek. Produkty výše uvedené značky odpovídají evropské normě a pro svůj standart kvality, získali mnoho ocenění.

Po náročném pracovním dnu, plného stresu a shonu si ve vířivce skvěle odpočinete. Uvolněte se, prosím!

Představíme vám důvody, proč byste měli mít vířivku

Váš domov se pro vás stane oázou klidu a bezmezné relaxace. Nemusíte se trmácet do veřejných koupališť. Budete mít soukromý ráj v pohodlí domova.

Hydroterapie prospívá zdraví . A to nejen fyzickému, ale především tomu duševnímu. Stres spolu s napětí nebude mít žádnou šanci. Bublinková koupel starostí jednoduše odplaví.

Vířivé vany Alexe Spa jsou ideálně vykonstruovány pro komfortní posezení. Sedátka plní dokonale svoji funkci a odpovídají tvaru lidského těla.

Chcete – li sledovat televizi a přitom být ve vířivé lázni? Není problém. Výsuvný televizní systém je lehce ovládatelný a kvalitně vykonstruovaný.

Můžete si vybírat z široké palety tvarů a velikostí, aby odpovídaly charakteru vašeho domu.

Podsvícení vířivky pomocí LED - diod oceníte především ve večerních hodinách. Šampus, příjemná společnost a intimní osvětlení vykouzlí bezkonkurenční atmosféru daného okamžiku.

Kvalita vody je na vysoké úrovni. Filtrační systémy i bez přítomnosti chemických látek, dokážou udržet vodu hygienicky nezávadnou.

Nastavení trysek je rovněž na vás, vyberte si masáž celého tělo nebo pouze chodidel. Každé sedátko lze individuálně regulovat.

Můžete si sami zvolit počet trysek ve svém vířivém království. Vše záleží na vás a vašich představách.

Navštivte webové stránky www.supervirivky.cz a přesvědčte se sami!

Napsal uživatel: admin

Jak se ti líbil tento článek?

Hodnotit článek mohou pouze přihlášení uživatelé.
Hodnotilo 0 uživatelů, průměrné hodnocení: nehodnoceno.
přidat nový příspěvek

Diskuze k článku

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.