Nacházíte se v kategorii: Sex a vztahy

Víte, s kým spite?

Sex už dávno není žádné tabu a již mnoho let se o něm píše naprosto bez century. Změnil se i postoj věšiny lidí. Jistě, i naše rodiče a prarodiče se, zcela logicky, oddávali milostým hrátkám. Na veřejnosti se však o intomnostech nebavili tak otevřeně, jako dnešní generace. Za svůj život vystřídali mnohem méně partner a vystavovali se tak menšímu riziku nákazy nějakou nepříjemnou pohlavní chorobou. Doba se však změnila a sex je součástí kultury úplně stejně, jako třeba hudba nebo filmy. Lidé se o sexu nejen baví, ale take mnohem častěji střídají partner. A jak jste na tom se svým milostným životem vy? Pokud často navštěvujete party, je velmi pravděpodobné, že čas od času narazíte na náhodnou známost, se kterou zkončíte u sebe (nebo u ní) doma.

Sex s někým, koho vidíte poprvé v životě, je normální. Pokud zastáváte názor, že by se měl člověk milovat jen s tím, koho zná již delší dobu a cítí k němu vice, než fyzickou přitažlivost, držte se tohoto názoru. Vy ostatní, kteří si milováním nelámete hlavu a nikdy nevíte, co vám přinese nový den, byste si měli davit pozor. Pohlavních chorob přibývá a to zejména kvůli nechráněnému sexu. Stačí přitom tak málo, nasadit si kondóm. Ochrana za pár korun může zachránit váš život, ale přesto se mnoho mladých lidí nákupu prezervativů vyhýbá. Důvod je prostý, mladí lidé se je mnohdy stydí kupovat.

Řešení je přitom jednodušší, ne by se mohlo zdát. Kondómy se dají koupit i na internet a dokonce a mnohem nižší cenu. Na kondomshop.sk si můžete objednat kondomy, ale také lubrikačné gely. Koupíte-li si maxbalíčky s větším počtem kusů, ušetříte ještě více. Bohatý výběr prezervativů uspokojí I ty nejnáročnější. Kondomy se vyplatí nosit všude sebou. Nidky nevíte, jak se situace na party nebo firemním večírku vyvine a s kým se rozhodnete strávit noc. Navíc budete mít jistotu, že předejdete nechtěnému těhotenství.

Napsal uživatel: admin

Jak se ti líbil tento článek?

Hodnotit článek mohou pouze přihlášení uživatelé.
Hodnotilo 0 uživatelů, průměrné hodnocení: nehodnoceno.
přidat nový příspěvek

Diskuze k článku

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.