Nacházíte se v kategorii: Další zajímavé články

Nevíte, kam po maturitě?

Čeká vás letos státní maturita? Jistě se máte na co těšit, podle všeho se jedná o velmi delikátní zkoušku, jejíž kvality (nebo spíše nekvality) vyšly najevo při premiéře minulý rok. Ale kdo ví, třeba se letos odborníci na ministerstvu umoudří a většině maturantů se podaří zkoušku dospělosti zdolat. Nabízí se však otázka - „Kam po maturitě, když se nedostanete na vysokou školu?“ Dostat se na vysokou školu je prioritou většiny maturantů. Ne na všechny se však při přijímačkách usměje štěstí. Pokud se na svou vysněnou školu nedostanete, není všem dnům konec, existuje celá řada možností, jak kvalitně využít čas, mezi dalším kolem přijímacích zkoušek.

 

Pamatujte si, že ztratit rok školy není tak hrozné, jak to na první pohled vypadá. Vysvětlete běsnícím rodičům, že není nic ztraceno a přihlaste se na pomaturitní studium. Takzvaný nultý ročník studia je velmi dobrým základem pro úspěšné složení přijímaček. Které pomaturitní studium je to pravé pro vás?

 

Pokud se v nabídkách pomaturitního studia poněkud ztrácíte, vsaďte na osvědčené vzdělávací centrum, které se může pochlubit vysokou úspěšností absolventů v následujících přijímacích zkouškách na vysokou školu. Pomaturitní studium AZ SMART má akreditaci MŠMT a nabízí velmi intenzivní typy studia. Náplní jsou nejen semináře, exkurze a praxe, ale také přijímačky na nečisto, ve kterých si vyzkoušíte osvojené znalosti v praxi.

 

AZ SMART u nás působí již 14 let a může se pochlubit 93% úspěšností absolventů u přijímacích zkoušek. Pokud hledáte pomaturitní studium, které probíhá v moderních multimediálních učebnách na akademické půdě vysokých škol, není co řešit. AZ SMART nabízí promyšlenou a vysoce efektivní koncepci pomaturitního studia, jejíž výsledkem je úspěšné složení zkoušek na vysokou školu. S AZ SMART vaše studium teprve začne.

Napsal uživatel: admin

Jak se ti líbil tento článek?

Hodnotit článek mohou pouze přihlášení uživatelé.
Hodnotilo 0 uživatelů, průměrné hodnocení: nehodnoceno.
přidat nový příspěvek

Diskuze k článku

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.